Shows

nrha.dk reining shows

Nrha.dk vil gerne assisterer dig i din planlægning. Under ”kalenderen” finder du en opdateret stævnekalender.
Er du interesseret i at følges med andre til shows, så opfordrer vi hermed til, at du lægger en tekst på vores facebook profil NRHA.DK. Der er allerede ca. 200 medlemmer som har deres gang på den profil. Ligeledes er det måske der du finder ligesindede - og sammen bliver I nogle af vores nye medlemmer i 2021?

Vi forsøger konstant, at informere dig om, hvad der rører sig på showbanerne under ”de seneste nyheder” som du finder på forsiden, og gør alt for, at du bliver holdt lidt i hånden og kommer det rigtige sted hen.

NRHA.dk har udviklet nogle ethiske retningslinjer for vores shows og NRHA.dk klasser i det hele taget. Du finder dem her:

FEI landsholds gruppen (FEG)

FEG er dannet for at for skabt en bred gruppe
af bruttotrup ryttere, samt for at skabe
information og events for disse ryttere.
Det er hovedformålet at skabe sammenhold,
og gøre det attraktivt og udviklende, at være
med i denne bruttotrup, sådan at vi sender
det bedst mulige hold af sted.

Læs mere om FEI »

Se FEI liste over CRI ryttere »

NRHA.DK FDM Reining program
Futurity – Derby – Maturity

Det danske FDM Reining program indeholder Futurity for 4-års heste, Derby for 5-års heste og Maturity for 6 og 7-års heste.
Det er muligt at indbetale hesten fra den er føl og frem til 7-års alderen og det giver dermed mulighed for at deltage i de prestigefyldte Futurity, Derby og Maturity Reining klasser med store pengepræmier.

Læs mere om FDM programmet » 

Til showarrangører

Er du i gang med at planlægge et show, hvor du ogsågerne vil afholde NRHA.DK eller NRHA klasser, så er der i foreningens show-mappe masser af informationersom du har brug for.
Du kan downloade den senest opdaterede show-mappe her

Vi optager gerne dit arrangement i vores kalenderhelt gratis. Ligesom foreningen også gerne er sponsormed et økonomisk bidrag eller i form af markedsføringog sparring. Vi ønsker at vores medlemmer kan vælge mellem flere stævner i løbet af året og ser gerne NRHA.DK klasserafviklet til stævner med andre discipliner.Kontakt os for flere informationer.

Top