Ny formand

Præsentation af den nye formand i NRHA.DK!

Niels Mathisen 54 år gift med Line og sammen har vi 3 børn. Jeg rider ikke selv, men det gør Line og vores datter Alberte.

Jeg er udlært kleinsmed, men har de seneste 25 år arbejdet med at bygge jernbane, 18 år ved DSB/Banedanmark som entrepriseleder og projektleder. Er idag ansat i BWG et Tysk datterselskab i Voestalpine koncernen, som er et stort østrisk firma.

Jeg har sagt ja til opgaven i NRHA.DK, da det for mig er en spændende udfordring at være med til at få løftet sporten, få den mere udbredt og synlig gjort, men også at fastholde det som er nu, jeg håber at kunne bidrage med nye øjne og ideer, som en der kommer helt udefra og ikke har været i dette game i flere år.

Det er en stor arv at løfte efter Annette Andersen, som har udført et kæmpe stykke arbejde, men som med alle job er der ca. et halvt års læring, før man er helt inde i processer og procedure.

Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde sammen med resten af bestyrelsen, som er godt bevandret i sporten og hele kredsen omkring sporten.

NRHA.DK bestyrelsen består yderligere af:

Ditte Poulsen
Jonna McCabe
Jette Ceglarek
Ebba Weigelt
Jette Thomsen
Tina Vangsbo

Top