Indbetaling

Prisliste for indbetaling af heste:
Føl: DKK 500,-
1-års: DKK 1.000,-
2-års: DKK 1.500,-
3-års: DKK 2.000,-
4-års og ældre: DKK 2.500,-
Sidste frist for indbetaling til ovenstående priser er 31. december. Sidste mulighed for indbetaling er 8 dage før klassen afholdes. Indbetalinger kan ikke refunderes.


Indbetaling skal foretages til: reg. 7240 konto 1441646. Påfør hestens navn på indbetalingen. Tilmeldingsblanketten sendes til Jette Ceglarek, Hesselvad 15, Butterup, 4420 Regstrup. E-mail: jette.ceglarek@pc.dk.  Der fremsendes certifikat på den indbetalte hest.


Pengepuljen følger årgangen og fordeles med 40% til Futurity og 30 % til Derby og og 30% til Maturity.
Der fratrækkes DKK 1.500,- til omkostninger. Startgebyret minus 50% retainage (judgefee m.m.) indgår ligeledes i præmiepuljen. Udbetaling foregår efter NRHA’s pay-out schedule A.

Startgebyr
Startgebyr Level 2: DKK 800,- Level 1: DKK 500,- betales ved tilmelding til selve showet. Vi gør opmærksom på, at startgebyret kan ændres. Evt. refundering af startgebyr følger almindelige showregler.

Regler
Der rides efter NRHA regelbogen. NRHAs dopingregler er gældende. Endvidere er de almindelig showregler gældende.

Hesten skal have NRHA competitions licens eller NRHA.DK hesteregistrering. Ejer og rytter skal have et aktivt NRHA.DK medlemskab, såvel på indbetalingstidspunktet som ved showdeltagelse.

FDM programmet er inddelt i 2 Levels: Level 1 og Level 2. Det er rytterens ansvar at tilmelde sig i det rigtige Level.  Ryttere der har vundet mindre end 2.000 dollars er startberettigede i Level 1. Ryttere der har vundet mere end 2.000 dollars er startberettigede i Level 2. Det er den samlede life time indtjening i NRHA USA samt i nationale Reining forbund, der er gældende for, hvilken Level rytteren kan deltage i. FDM-udvalget har ret til at bede om oplysninger omkring life time indtjening i forbindelse med tilmelding til en FDM klasse. På www.nrha.dk findes en liste over NRHA.DK medlemmers samlede indtjening i NRHA.DK og NRHA USA.

Såfremt en rytter starter i Level 1, men burde have startet i Level 2, kan der nedlægges protest senest 14 dage efter klassen, såfremt der forelægger bevis.

En Level 1 rytter kan deltage i begge Levels ved betaling af startgebyr i begge klasser. Level 2 ryttere kan ikke deltage i Level 1.

NRHA.DK FDM Reining klasserne afvikles over 2 go-arounds og vinderen er den ekvipage med den sammenlagte højeste score. Level 1 og 2 afholdes sammen og en hest kan derfor ikke deltage i begge Levels med 2 forskellige ryttere.

Der er æresbånd til vinderne i begge Levels, samt trofæ til Level 2 vinderen og plakette til Level 1 vinderen. Derudover er der rosetter til de 3 bedst placerede i begge Levels.

 

Der tages forbehold for fejl og mangler i al information vedrørende NRHA.DK FDM programmet.

 

 

Spørgsmål kan rettes til FDM-udvalget Jette Ceglarek, jette.ceglarek@pc.dk eller Tlf. 24423020

NRHA.DK Futurity

NRHA.DK Futurity er for 4-års heste. Der rides efter NRHA regelbogen. Dog må der rides i snafflebid eller stang. 40% af den samlede pulje tilhørende den aktuelle årgang plus startpengene minus 50% retainage udbetales i pengepræmie. Fordelingen er 30% til Level 1 og 70% til Level 2.

NRHA.DK Derby

NRHA.DK Derby er for 5-års heste. Der rides efter NRHA regelbogen. Dog må der rides i snafflebid eller stang. 30% af den samlede pulje tilhørende den aktuelle årgang plus startpengene minus 50% retainage udbetales i pengepræmie. Fordelingen er 30% til Level 1 og 70% til Level 2.

NRHA.DK Maturity

NRHA.DK Maturity er for 6- og 7-års heste. Der rides efter NRHA regelbogen. 30% af den samlede pulje tilhørende den aktuelle årgang plus startpengene minus 50% retainage udbetales i pengepræmie. Fordelingen er 30% til Level 1 og 70% til Level 2.

 

Top